Warme chocolademelk

Warme chocolademelk

Gebruikte producten:

Een heerlijke chocolademelk! Minimale inspanning, maximaal genieten!

Ingrediënten
Porties: 4 

  • 50 gram pure chocolade (callets van Jacques zijn hiervoor ideaal!)
  • 15 gram cacaopoeder
  • 40 gram suiker
  • 1 liter melk

 

Bereidingswijze
Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 5min  ›  Klaar in:15min 

Roer de cacaopoeder met de suiker en een flinke scheut melk tot een papje. Breng de rest van de melk in een pannetje aan de kook. Giet het cacaomengsel erbij. Als het bijna kookt, voeg dan de stukjes chocolade toe. Roer/klop met een garde door. Laat goed smelten en warm worden en giet de chocolademelk in 4 grote mokken. Heerlijk lekker met slagroom!

Akkoord
Bepaalde informatie wordt verzameld door cookies. Baronie gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën op haar Website zoals beschreven in het Cookiesbeleid.
Als u niet akkoord gaat met het gebruik van cookies op deze wijze, dan moet u uw browser dienovereenkomstig afstellen.