Chocolade mousse

Chocolade mousse

Gebruikte producten:

Ingrediënten
Porties: 4 

  • 225 gr pure chocolade
  • 3 eiwitten
  • 125 gr suiker
  • 250 gr slagroom

 

Bereidingswijze
Voorbereiding: 20min  ›  Klaar in:20min 

Laat de chocolade in een kom boven een pan kokend water (au bain marie) smelten. Zet apart. Klop ondertussen de eiwitten in een vetvrije kom met een vetvrije mixer helemaal stijf. Voeg de suiker na ongeveer een minuut mixen toe. Klop de slagroom in een andere vetvrije kom stijf. Schep de stijfgeslagen slagroom en eiwit voorzichtig door de chocolade. Verdeel de chocolade mousse over mooie glaasjes en zet minstens een uur in de koelkast om op te stijven.

Akkoord
Bepaalde informatie wordt verzameld door cookies. Baronie gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën op haar Website zoals beschreven in het Cookiesbeleid.
Als u niet akkoord gaat met het gebruik van cookies op deze wijze, dan moet u uw browser dienovereenkomstig afstellen.