Chocoladesaus voor bij je favoriete ijsje

Chocoladesaus voor bij je favoriete ijsje

Gebruikte producten:

Nu de lente terug in het land is, is het weer tijd om te genieten van lekkere roomijsjes. Dame Blanche, Banana Split of gewoon je favoriete smaken in twee bollen: met wat heerlijke Jacques chocoladesaus erbij wordt het pas echt smullen!

Voor een even snelle als lekkere chocoladesaus, gebruik je onze Jacques Puur Callets.

Ingrediënten:

  • 100 g room
  • 100 g Callets (1 zakje).

Bereiding:

Verwarm de room in de microgolfoven of op het vuur, maar laat hem niet koken. Voeg de Callets toe en meng. Klaar! Laat het smaken ...

Of wil je net dat tikkeltje meer?

Pimp je ijsje met een van deze heerlijke toppings:

  • Stukjes fruit: frambozen, aardbeien, mango, ananas, banaan, blauwe bessen ...
  • Een notencrumble: gehakte pistache, hazelnoot of amandel, het is allemaal even lekker!
  • Extra chocolade: hak nog wat callets fijn en maak je eigen stracciatella of strooi wat Jacques hagelslag over je ijsje.
  • Voor echte zoetekauwen: toppings zoals mini marchmellows, discobolletjes, smarties ...
Enjoy the icecream happiness!