Granola met stukjes chocolade

Granola met stukjes chocolade

Gebruikte producten:

Deze lekkere granola met stukjes Jacques Chocolade is de perfecte start van je dag. Rijk aan noten en vezels, de stukjes pure chocolade zorgen dan weer voor extra verwennerij. Meng deze granola met wat yoghurt en fruit en begin je dag goed!

Ingrediënten - Granola


Porties: 8

  • 200 gr notenmengeling
  • 100gr havermout
  • 2 el kokosolie
  • 2 el honing
  • Snufje zeezout
  • 100gr Jacques Callets puur (of 1 zakje)

Bereidingswijze - Chocolade koekjes


Voorbereiding: 15 min  ›  Bereiding: 45 min  ›  Klaar 60 min

Verwarm de oven voor op 140°C. Hak de noten fijn en smelt de kokosolie in een pannetje. Hak de noten niet te fijn, zo blijft het lekker krokant. Meng de notenmengeling en havermout samen met de gesmolten kokosolie. Voeg ook de honing en het zeezout toe. Bekleed een bakplaat met bakpapier en verspreid het mengsel gelijkmatig over de bakplaat.

Zet de plaat in de oven gedurende 45 minuten. Roer het mengsel regelmatig om zodat het gelijkmatig bakt. Haal de bakplaat uit de oven en laat afkoelen.

Hak de Jacques Chocolade callets fijn met een mes. Wanneer de granola volledig afgekoeld is kan je de chocolade toevoegen. Bewaar de granola in een luchtdichte pot, zo blijft hij een ganse week lekker vers.