Brownies

Brownies

Gebruikte producten:

Ingrediënten
Porties: 12 

  • 125 gr pure Jacques chocola (het blok van 500g is ideaal hiervoor!)
  • 175 gr boter
  • 400 gr suiker
  • 3 eieren
  • 1 tl vanille-extract1
  • 25 gr bloem
  • 125 gr fijngehakte walnoten

 

Bereidingswijze
Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 35min  ›  Klaar in:40min 

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius (Gasoven stand 4). Doe de chocola en boter in een magnetronbestendige kom en verwarm het 2 minuten op vol vermogen of totdat de boter gesmolten is. Roer net zo lang totdat de chocolade gesmolten is. Roer de suiker erdoor en vervolgens de eieren en vanille-extract. Roer tenslotte de bloem en noten erdoor. Spreid het mengsel uit over een ingevet bakblik (afmeting ongeveer 23x33 cm) en bak het geheel voor ongeveer 35 minuten. Let op dat je het niet laat aanbranden.