Chocolade cake in 6 minuten!

Chocolade cake in 6 minuten!

Gebruikte producten:

Ingrediënten
Porties: 1 

  • 4 eetlepels zelfrijzend bakmeel
  • 3 eetlepels suiker
  • 2 eetlepels cacao
  • 1 zakje vanillesuiker
  • 1 ei
  • 3 eetlepels melk
  • 3 eetlepels plantaardige olie
  • 3 eetlepels Jacques chocolade callets
  • 1 grote mok

 

Bereidingswijze
Voorbereiding: 3min  ›  Bereiding: 3min  ›  Klaar in:6min 

Doe bakmeel, suiker, cacao en vanillesuiker in een grote mok en roer goed door. Voeg het ei toe. Mix dit heel goed door, tot een glad stevig/dik mengsel. Schenk de melk en de olie erbij en roer goed door. Meng de chocolade callets erdoor. Zet de mok in de magnetron en verwarm drie minuten op hoog vermogen (900 watt). Wacht tot de cake stopt met rijzen en stevig wordt in de mok.